videospace(at)qxd8(dot)com

A Videospace Budapest profilja a kortárs művészet, különösen a médiaművészet és a tágabb értelemben vett elektronikus művészet. Kiállítások és más projektek szervezése mellett elsődleges feladatnak tekintjük a művészeti kapcsolatok teremtését.

A Videospace 1999 és 2012 között működött aktívan. Továbbra is elérhetőek vagyunk információval és a korábbi tevékenységünkkel kapcsolatban.

2007 és 2012 között a Videospace Galériát működtettük a budapesti Ráday u. 56. alatt. Ez idő alatt 28 egyéni és csoportos kiállítást rendeztünk a galériában, nemzetközi képzőművészeti vásárokon vettünk részt, mint pl. a párizsi FIAC-on is a newyorki VOLTA-n, valamint kerekasztal-beszélgetéseket, előadásokat, konferenciát és más projekteket szerveztünk.

sajtóvisszhang

nyílSugár János: The Situation - oneadaydesign.blogspot.com / 2011.09.29.

nyíl54th Venice Biennale: Gigi Scaria’s Elevator from the Sub-continent - johnyml.blogspot.com / 2011.06.09.

La Biennale

Gigi Scaria az 54. Velencei Biennálén

Első alkalommal India is részt vesz a Biennálén saját pavilonjával, ahol az általunk képviselt Gigi Scaria a három szereplő művész egyike. Gigi Scaria: Elevator from the Sub-continent

Videospace Gallery: Decelerator Time Print Brussels Lecture at Crosstalk Festival Art Quarter Budapest / artist-in-residence program A Videospace Galéria a FIAC-on, Paris 2010
Mediapartnerek

exindex
IKONTámogatóink
PRK Partners Budapest Láthatár Bt. Budapest NKA - Nemzeti Kulturális Alap Visus Grafika Budapest


top